Vetenskapen

Det vandrande ljuset indikerar strömflödet och gör dig medveten om att du använder engeri.

Svensk innovation

Power Awares produkter bygger på svensk patenterad teknologi framtagen för att skapa positiva effekter för miljön och medvetenhet kring vår energiförbrukning.

The PAC visar hur strömmen flyter till din mobil, surfplatta, kamera, trådlöst headset och många andra enheter. Du kommer att se ett vackert ljus flyta i kabeln. Snabbt i början, sedan långsammare när batteriet fylls upp.När batteriet är fullt stängs The PAC helt av och lampan stannar. Så det blir ingen överladdning. Detta är mycket bra för ditt batteri.

Det är inte bara vi som tycker att om våra innovativa produkter, Time Magazine har utsett The PAC till en av världens 50 bästa innovationer. Varför? Jo, The Pac sparar energi, pengar och vår planet.

Patentet

Power Aware produkter bygger på en patenterad teknologi framtagen för att göra oss mer medvetna om vår energikonsumption. Strömmen vi inte använder och som går förlorad på grund av stand-by beräknas till mellan 2 -10% av den totala energiförbrukning varje år. Så kan vi inte fortsätta. I vår doktorsavhandling har vi visat på att våra produkter sparar ström samt bidrar till en beteendeförändring där de som använder våra produkter även stänger av andra enheter där strömflödet inte är visuellt.

Join the future and get Power Aware

Handla nu